Tobbe Arnessons presensmemoarer.
Bra film förutom den djävulska frukten.
Som en korsningen mellan Mat-Tina och Bengt "HAJK" Alsterlind...
Såg smarrigt ut :)Jag brukar göra aspheta burgare runt 200g st i Lepine bröd,kanske därför man börjar bli fet....
Smarrigt! Men det var lite "Torsk på Tallin"-varning när ananananasen dök upp..... ;-)Jag tycker att Du kan göra burgare åt oss när vi åker till Kullen.
Jocke, det är du som är värmlänning...
Nä,nä, jag håller med Ryddan angående frukten. I alla fall till burgare.
Jag tackar för ett superdupergott recept på burgare! Du ska ha all heder för detta. Jag har minusat o plusat lite i receptet, för att få till det! Alla som smakat detta jag grillat var mer än nöjda!Jäkla bra film du skapat!MVHYeasou
Kul du gillar det Yeasou! Var ett tag sedan jag gjorde burgare nu, snart dags!
Bra film förutom den djävulska frukten.
SvaraRaderaSom en korsningen mellan Mat-Tina och Bengt "HAJK" Alsterlind...
SvaraRaderaSåg smarrigt ut :)
SvaraRaderaJag brukar göra aspheta burgare runt 200g st i Lepine bröd,kanske därför man börjar bli fet....
Smarrigt! Men det var lite "Torsk på Tallin"-varning när ananananasen dök upp..... ;-)
SvaraRaderaJag tycker att Du kan göra burgare åt oss när vi åker till Kullen.
Jocke, det är du som är värmlänning...
SvaraRaderaNä,nä, jag håller med Ryddan angående frukten. I alla fall till burgare.
SvaraRaderaJag tackar för ett superdupergott recept på burgare! Du ska ha all heder för detta. Jag har minusat o plusat lite i receptet, för att få till det! Alla som smakat detta jag grillat var mer än nöjda!Jäkla bra film du skapat!
SvaraRaderaMVH
Yeasou
Kul du gillar det Yeasou! Var ett tag sedan jag gjorde burgare nu, snart dags!
SvaraRadera