lördag 17 juni 2000

Lunarstorm == fjortishak!

Ok, så nu är det bekräftat. Jag har flängt runt bland en massa diskussar och överrallt finner man fjortisar som vill vara märkvärdiga eller mucka gräl *suck*

Nåja, om man dock blundar för dessa, vilket är ganska enkelt då de alltid har sådan extraordinär vokabulär. Man behöver inte läsa många ord innan man fattar vad det är frågan om och kan hoppa vidare till någon seriös människas inlägg.

På det viset är det praktiskt. Fjortisar; Snälla! Lär er inte att skriva som folk!

Ville bara ha det sagt ;)

Så, för nu, tänker jag stanna här på Lunarstorm och se hur det artar sig med diskussionerna som jag hittade till slut :)

Nu ska jag, för att fira, cykla hem till mor&far och se om jag kan hitta på något tidsfördriv. Det blir nog rätt sköna 57km då det lyser en sån dära gul sak i himlen idag! Tror jag ska ringa SMHI och fråga om de vet vad det är för et väderfenomen!

BTW så verkar LS fungera rätt kass idag, men å andra sidan verkar de juh köra detta på en NT-server med M$ ODBC så vad annat kan man vänta sig? Visst, IIS fungerar, men inte med den belastningen som ändå ett dylikt community skapar. Skäms ni som har hand om servrarna!

Ha det gott!

/Tobbe, adrenalinjägare så jag ska inte cykla försiktigt :P

Inga kommentarer: