lördag 31 mars 2007

Utomlands i helgen, schlalom baby!


Fredagskvällen slutade med en redig after-work. Fyra liter starköl* senare var jag hemma i snarklådan vid 02:30 igen. Klockan på ringning till 04:45, det vankades ju utlandsvistelse under lördagen!

Inte så märkvärdigt som det låter, Trysil och slalom. Men skoj för det! 05:28 vaknar jag i full panik, radion skrålar på så jag har fylleförsovit mig rejält! Nio minuter senare var jag dock påklädd och hos Ryddan, bara sju minuter försenad! Så vi hann utan problem med bussen.

Skidningen gick lite tung i början men det lossnade allt mer och sista åket hade jag tom riktigt bra flyt. Börjar lära mig åka slalom så sakteligen faktiskt. Det underlättar enormt om man faktiskt lutar skidorna och inte bara vrider dem i svängarna. ;)

En mycket rekorderlig dag blev det hur som helst och bussresan gick att genomlida med nackförstörande sömn.

Det var mycket skönt att lägga sig i sängen i tid och sova ut på söndagsmorgonen!

* Hen's Tooth var den klart intressantaste ölen under kvällen. Men det var skoj att smaka Mora Ale, drack både en Blond och en Amber. Riktigt goda faktiskt. Vad de andra ölen hette har jag glömt, beställde efter systemet "jag vill ha den till vänster om X". Utom en Old Speckled Hen på Club 23 där det även blev en äcklig Piña Colada. Hur fan kan man göra sådana på Malibu och standardmjölk?

Inga kommentarer: