lördag 11 juni 2011

Väsman & Haggen runt

Nästa helg ska Anki cykla Bärketrampen, ett 75 km långt motionslopp. Eftersom hon oroade sig över distansen fick det bli en långtur idag så hon vet att hon orkar runt. Jag la upp en åtta runt sjöarna Väsman och Haggen, i teorin runt 71 km.

Hittade en ödla mellan Sunnansjö och Saxdalen, rask liten gynnare.
Tog för första gången cykelbanan mellan Saxdalen och Björnhyttan, har vetat om att den finns men aldrig testat den. Riktigt fin liten sträcka!
Letade upp den träddaskande skylten i Blötberget.
Framme i Ludvika fick Café Engel agera vätskekontroll.
En nyckelpiga verkade gilla KBCKs sommartröja!
Ute ur Ludvika på väg mot Harnäs.
Hagenvägen till Hagge.
Anki som längst bort i Snöån.
Jag har inte hängt med i lokalnyheterna senaste tiden så att Fiat-verkstaden i Dagkarlsbo hade brunnit blev en överraskning.
Tillbaka på Engel för nytt vätskestopp.
Någon råkade sätta en blomma i Ankis rygga.
Enligt prognosen skulle det redan ha börjat regna nu, men vi hann faktiskt precis innanför dörren när det började mullra. Det dröjde ytterligare en stund innan regnet vräkte ned.
Anki orkade runt med råge och var oförskämt pigg, trots att hon fått trampa konstant med sina skogsdäck medan jag ansträngningslöst rullade i cirklar runt henne med Sutran.

Telefonen dog så det blev ingen GPS-logg (Desiré börjar känns rätt instabil), här är istället en teoretisk karta som inte följer cykelbanorna (främst Blötberget-Ludvika och Ludvika-Stensbo skiljer sig drastiskt).

Inga kommentarer: