måndag 31 oktober 2011

What's up?

Bloggen har tyvärr hamnat lite i skymundan på senare tid, det mesta av små fåniga saker har hamnat på Facebook och numer på Google+.

En inte så fånig sak som jag skulle ha bloggat om var bygget av ett utebord i somras, men jag hade tänkt vänta till även soffa och fåtöljer var klara men bygget har hamnat i stillestånd och snickeritid känns nu avlägset.


De 34 arbetstimmarna det tog att göra bordet är dock väldokumenterade i Möbelsnickeri-forat på ByggaHus, så om du är intresserad är det bara att läsa.
Sista veckan i augusti spenderades som vanligt i Åre, inte heller det har det bloggats om som det borde. Här är dock några kort jag knäppte.

Ryddan skuttar lite lätt.
Lite dimma, lite snack och lite gubbrulla. Som sig bör.
Nytt för 2011 var dock en kalasfin kväll på Åresjön i kajak, det lär det bli repris på!
Fler bilder från Åre finns på Facebook och man behöver inte ha något konto där för att se dem.


Fler skoj större saker som hänt är att utvalda LEGO-nördar på SweBrick blev inbjudna till LEGOs huvudkontor i Billund, Danmark. En riktigt skoj och intressant resa, det finns ett resereportage men det kräver inloggning. När jag får fingrarna ur ska jag översätta det till engelska och lägga på min LEGO-blogg.I övrigt känns det som det blir vare sig hackat eller malet just nu. Varit sjuk, lat och hösttrött i omgångar så jag har inte rört på fläsket sedan Åre-resan (med undantag av några gympass men det var också ett bra tag sedan). Vågen rör sig dock glatt uppåt med ett halvkilo i veckan så nu står den och slår runt 104-105, hög tid att ta tag i det hela igen alltså. Dessutom har jag märkt att det är en ond spiral att latheten och tröttheten blir allt större när jag inte tränar.

Jag har däremot tränat lite gitarr igen. Gick med i nybörjarkurs hos ABF men har lyckats överanstränga vänsterhandens långfinger, känns som inflammation och att knyta handen på morgonen gör redigt ont. Så jag får lägga gitarrspelandet på hyllan igen, synd för jag hade motivation och det kändes riktigt roligt. Får bli mindre doser när fingret är bra igen...

I lördags var det Söderbärke MikroÖlFestival, smakade 18 öl men inga direkta fynd att rapportera. Mitt amerikanska humlesug är svårstillat.

November får bli nytändning på både träning och bloggande!

Inga kommentarer: