måndag 4 februari 2008

Hur jag gör hamburgare

Det är kul att redigera film, det är min ursäkt! :D


8 kommentarer:

Ryddan sa...

Bra film förutom den djävulska frukten.

Anonym sa...

Som en korsningen mellan Mat-Tina och Bengt "HAJK" Alsterlind...

Vito sa...

Såg smarrigt ut :)
Jag brukar göra aspheta burgare runt 200g st i Lepine bröd,kanske därför man börjar bli fet....

Jocke sa...

Smarrigt! Men det var lite "Torsk på Tallin"-varning när ananananasen dök upp..... ;-)

Jag tycker att Du kan göra burgare åt oss när vi åker till Kullen.

Tobbe Arnesson sa...

Jocke, det är du som är värmlänning...

Jocke sa...

Nä,nä, jag håller med Ryddan angående frukten. I alla fall till burgare.

Anonym sa...

Jag tackar för ett superdupergott recept på burgare! Du ska ha all heder för detta. Jag har minusat o plusat lite i receptet, för att få till det! Alla som smakat detta jag grillat var mer än nöjda!Jäkla bra film du skapat!
MVH
Yeasou

Tobbe Arnesson sa...

Kul du gillar det Yeasou! Var ett tag sedan jag gjorde burgare nu, snart dags!