fredag 29 oktober 2010

Blixthalka

Regn igår kväll, klar himmel i morse. Märkte snabbt att vattnet på vägen börjat frysa på och funderade på att vända hem och montera dubbdäcken, men... När jag kom ut på landsvägen trodde jag det skulle vara mindre halkigt, inte mer. Tog det toklugnt och hade lite småsläpp här och där. När det blev dags att svänga av landsvägen till nästa byväg gled jag plötsligt på backen. Det kom bilar bakifrån så jag var galet snabbt på benen och sprang ner i diket!

Trots vinterhandskar gick det hål på ett par fingrar.Det gick visst hål på cykelbyxorna med...
...fast under var det inte så farligt.Första vurpan på asfalt sen jag började cykla "seriöst", tror minsann det är dags att slänga på dubbdäcken i helgen...

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Att vurpa är en sak men att göra det när det kommer bilar bakom känns inte helt stabilt. Skönt att du inte hamnade under en bil i alla fall.

//Harri sa...

Ouch! Man har inte en suck även om man är beredd. :(

Släng in bilderna i Dubbdäckstråden på Happy, rippa har säkert något bra argument att du skall fortsätta köra odubbat! ;)

http://happymtb.org/forum/read.php/1/1520138

Tobbe Arnesson sa...

Johan: Ja, lite skrubbsår tar jag vilken sekund som helst men att hamna under en bil. Brrr!

Harri: Jag cyklar ju på landsväg i norrland (ur rippas perspektiv). Men vill du får du posta på happy.

Anonym sa...

Tur grabben att du inte fasta under nån bil!!! Men du har tydligen förträngt den vådliga vurpan på gatan, när du skulle dj..vlas med grannungarna!!Gubben

Tobbe Arnesson sa...

Gubben: Nejdå, den minns jag tydligt. Det var augusti 1993. Men då hade jag inte börjat cykla seriöst, det gjorde jag först när jag köpte MTBn juli 1996.

Kristian sa...

Inga ben som sticker ut på bilderna. Någonting gott i alla fall...