måndag 13 december 2010

Mål 2010 - fail

2010 är inte slut än, men jag kan redan konstatera att årets mål går om intet.

365h i sadeln under året har jag haft som mål under flera år nu, men aldrig nått upp till. Alltid har det varit något som kommit i vägen men i år tror jag enbart jag kan skylla på att jag är slö. :) 223,5 timmar totalt så här långt, bara sex dygn non-stop så klarar jag målet. ;)

Summerar jag all träningstid under 2010 så här långt kommer jag upp i 299 timmar så helt slö kanske jag inte varit, men för slö för målet.


Trodde pendlingsmålet om 110 dagar cykel till jobbet skulle funka så sent som i november, men nu är jag inne på tredje fjärde veckan där jag känner mig för sjuk (fortfarande lite feberkänsla till och från samt ont i halsen på nytt). Nu finns inte nog med jobbdagar kvar för att det ens skulle funka om jag cyklade varje dag...

Totalsummering med fördelning mellan cykelgrenarna väntar jag med till 2010 gått ut, men jag gör definitivt ett nytt försök på samma mål 2011!

7 kommentarer:

Mickegillarcyklar sa...

Men du kan ju cykla till jobbet flera gånger per dag?!? ;-)

Johan Andersson sa...

Bara på det nästa år igen!! Jobbpendlingen känns ändå nästan hemma och 223 timmar är ju typ 222 timmar mer än alla soffpotatisar som ligger hemma och glor på teven hela kvällarna.

Tobbe Arnesson sa...

Micke: Räknaren bryr sig inte, den räknar bara antalet dagar jag registrerat aktiviteten "Cykling - T.o.r. jobbet".

Johan: Definitivt! :)

Fikasvettot sa...

Du får trösta dig med att det är lite väl planekonomiskt att räkna träning i minuter. :)

Tobbe Arnesson sa...

FunBeat borde ha en räknare för cykelfikor...

Tille sa...

Du hinner. Jobba lite helg bara...

Sambon sa...

Nä, lyssna inte på Tille