lördag 3 november 2007

AlienmaratonJag fick lust att se alla fyra Alien-filmerna som ett maraton så en inbjudan skrevs och ett datum bestämdes.

Idag klockan 12:45 drog vi igång (nåja, med Harri är tid alltid ett mysterium) och runt 23 hade vi sett de fyra. "Vi" var jag själv, Anki, Ryddan och Harri. På de två sista var även Emil med.

Med sällskap av god öl och en pauspromenad till pizzeria Flamenco tyckte iaf. jag att det gick fint med ungefär åtta timmars filmtittande på en dag.

Alien 1 & 2 är riktigt bra, trean OK och fyran ganska kass. Fast då var det mycket öl i blodomloppet så det gjorde inte så mycket. ;)

Vad ska vi maratonse nästa gång?

4 kommentarer:

bruse sa...

Ni ska maratonse alla Star Trek serieavsnitt alla säsonger. Det borde utan att kolla fakta bli fem serier á 5 säsonger á 50 avsnitt. Osv...

Rikard sa...

star trek är 2+7+7+7+4 säsonger a 26 avsnitt.

Jag har ingen att titta på alienfilmerna med här hemma. Men det får nog bli ett alien och predatormarathon snart inför den nya AVPfilmen, som verkar rocka.

bruse sa...

Tack Rikard! Det blir 702 avsnitt! Bara börja Tobbe.

Nypan sa...

Aaaah! Alienfilmerna är riktigt bra. Men fördel är helt klart att se 2:an i Directors cut. Det framkommer ju en del saker som är av stor betydelse för alla filmerna i den versionen.
/N