torsdag 3 juli 2008

Flytt

Jag och Anki ska bli sambos, så en flytt var förestående. Tisdag-söndag bar jag grejjer mellan gamla och nya lägenheten. På söndag fick jag hjälp att flyttstäda av mor & far.


Samtidigt hjälpte Ryddan och Harri till att flytta de skrymmande sakerna som inte rymdes i bil, så efter en del kånkande var mitt bohag samlat.Snabbt upp med datorn för musik och sängen för vitamin Zzz.


Högra fotleden har fått lida, att kånka i trappor sex dagar samt vara på festival tre av de dagarna sätter sina spår.Tisdag morgon, bohaget har börjat hitta sin plats i lägenheten. Även om måndagen mest gick åt till att hälsa på IKEA samtidigt som alldeles för många andra.Onsdag morgon, runtflyttandet flyter på.


Onsdag, dags att göra något åt vindsförrådet. 12 kvm vindsförråd blir utmärkt cykelverkstad!
Fast inte med ett golv fullt av skruvsväljande springor.Ett svordomsfyllt bastupass senare ligger där ett klickgolv från IKEA.


Torsdag, kabel-TV kille på besök för att försöka få igång Internet. Han bytte dosa på väggen, modemet och donade runt i skåpet på vinden. Men nu funkar det, yay!


All packning som ska någonstans i det här skedet har nått sin plats, dags att skruva upp cykelhållarna igen!


Samt att cykelkläderna fått bo i hyllan, tveksamt om de får bo kvar där dock. Praktiskt men inte särskilt snyggt.

Dessutom har jag hunnit med att göra sex kilo tjälknöl till Ankis kalas, på söndag kommer min älskling och blir sambo. Fan vad gôtt!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kul för er att bli sambos, grattis!

Halvorsen sa...

Ser ju lovande ut!

Vito sa...

Sweet! Bo med kärleken är mumma för själen.

Jesper Löfgren sa...

Sätt ett drapperi för cykelkläderna så syns de inte ens... Praktiskt, och osynligt.

Tobbe Arnesson sa...

Fan Jesper, ibland lyser du till! Inte undra på jag har dig som min Ernst!