måndag 28 juli 2008

Åre, andra åkdagen

Än mer Åreskuta idag. Vi hamnade ur synk med Kabinbanan så det blev inte så många åk, klart mer folk idag. Hände rätt ofta att alla i kabinkön inte kom med. Men det är just kabin man vill med, så man når högzon (det är cyklister på bilden).
Vi tog DH-banan och hälsade på Anitas oskuld, en i egna ledet tordes inte åka ned men det gjorde inte en av de här tyskarna heller. Branten sätter mentala spärrar i skallen, det är ett blint krön och så brant att man lättar utför oavsett hur sakta man åker...Våffellunch... Glass och sylt/ ost och salami/ ost, salami och sylt/ eller Kalles Kaviar. Många underliga variationer...Sen körde vi Easy Rider ett par gånger till, med Hjulingen och Bräckebäck.Jag skulle visa att det går att rulla en stenhäll långsamt på Hjulingen, hamnade ur spår bland rejält stora stenar och misshandlade bakväxelörat en smula. Går kanske att böja tillbaka men jag köpte ett nytt ändå, bra att ha i reserv.Inte fullt lika varmt idag, men ändå så svetten bokstavligen rann på kroppen.Noooooooooooooooooooooooooooooo!För att förebygga vätskeförluster tömde vi Systembolaget på sex kassar öl, mmmmm! Synd för Ryddan att jag glömde min plåtbok i cykelryggan. :DSen hälsade vi på leksaksaffären och köpte en hemlis...

2 kommentarer:

Markus F sa...

Nu när jag läste detta så insåg jag att jag saknar både dig och Harri.
Kram.

Tobbe Arnesson sa...

En bieffekt av att Anki nu flyttat till Ludvika är ju att jag blivit av med mitt bra boende i Årsta. Sängar lediga vid BBQ? :)