tisdag 23 oktober 2007

DOMS

I torsdags morse var jag på gymmet och tränade bröst, axlar och triceps. På fredagmorgonen var jag tillbaka på gymmet och gav benen en omgång. Jag väntade mig alltså en helg med rejäl träningsvärk, men ingen av mina farhågor kom ens i närheten.

Som vanligt kunde jag knappt gå och att lyfta fötterna över badkarskanten för att duscha fick ske med assisterande handkraft. Anki -som var på besök- fick sig några skratt i vart fall. :)

Fast jag kan fortfarande inte gå ordentligt, speciellt inte utför trappor. Natten till idag hade jag kallsvettningar, feberdrömmar och ständiga uppvakningar. Tog sovmorgon för att vila ikapp efter natten och efter morgonduschen var jag helt kallsvettig - så jag la mig i sängen igen och kollade efter feber men nope.

Det är inte bra att ha uppehåll från benträning...

Nu sitter jag på jobbet och ser på medan två databaser rekonstrueras, har uppdaterat affärssystemen till senaste snitt.

Passar även på att tipsa om The Impossible Quiz, galet svårt och väldigt irriterande. Jag är fast på fråga 91 just nu.

2 kommentarer:

Vito sa...

Skönt om man åker på en sån där riktig muskelinflammation i någon stor saftig benmuskel ,ta det lugnt mr Lee Priest

Tobbe Arnesson sa...

Jag har fortfarande lite träningsvärk kvar, men det hindrar mig inte på något sätt längre. Najs med veckolång träningsvärk.

Jag tyckte jag tog det lugnt, men jag underskattade visst hur länge sedan det var jag körde knäböj. :) Körde inte ens till failure utan stannade med god marginal på femton reps.

Jag antar det var menat som en komplimang, men någon muskeldvärg som Lee Priest vill jag inte bli (Lee är knappt 163 cm lång). ;)