fredag 26 oktober 2007

Ubuntu

Det här blogginlägget skulle handla om morgonens gympass med Ryddan, tänkte illustrera det med en bild på honom där han kör Liggande tricepspress men det går inte att skicka filen till datorn via blåtand.

Jag har installerat Ubuntu på en av jobbets bärbara idag, för att kika lite på systemet. Allt har funkat precis som förväntat (ljud, grafik, WLAN, LAN) helt automagiskt, men inte blåtanden tydligen. Synd det inte är någon IR-port på den här datorn annars hade jag kunnat testa det med.

Användarvänligheten har, hur som helst, kommit något fantastiskt långt sedan sist jag la in en Debian (många år sedan). Kul!

Gympasset gick kalas, bröst, axlar och triceps idag. Har även en del träningsvärk i biceps sedan igår så jag går runt och känner mig lite smågrov idag - härlig känsla.

4 kommentarer:

Vito sa...

Smågrov? .)
Puhh! fasar över eftervärken av första benpasset om några veckor..

bruse sa...

Åh, vad jag saknar träningsvärk.

Grov med fullkorn?

Johan Andersson sa...

Jag är grov på hamburgare, munkar, muffins, öl och pizza nu. Men du har inspirerat mig Tobbe, jag ska börja gymma nästa vecka efter ett treårigt uppehåll. Hoppas bara att jag tycker det är skoj, så som jag en gång tyckte..
Måste fixa till krubbet med. Tänka på vilka kolhydrater jag trycker i mig och så ska jag öka proteinintaget. Satan vad snygg jag kommer vara i sommar.

Tobbe Arnesson sa...

Idag är det jobbigt att räta på armarna, fast det här ska vara sista muskeln att lida av uppehållsvärk emedan jag gått runt träningsschemat. Ett genomtänkt schema är nödvändigt för att det ska vara kul med styrketräning, att bara gå till gymmet och dra lite sporadiskt i en del maskiner funkar inte.