tisdag 16 december 2008

Snor i hjärnan?

Har känt mig frisk sedan i fredags, så igår packades gymväskan. Tyckte den kändes tom på något vis men kunde inte komma på något som saknades.

Så i morse invaderades gymmet, dessutom med full kraft då även Ryddan och Emil dök upp. De har kört spinning på tisdagsmorgnar men det var tydligen juluppehåll.Bildbevis på att även Jesper tränar. :)


Det gick tungt och jag kände mig förkyld igen, kanske inte jättebra att träna så jag tog det lugnt. Efter duschen upptäckte jag att jeansen var kvar hemma, går i mjukisbyxor till gymmet men hade ingen lust att gå så till jobbet. Så jag rafsade ihop mina pinaler och skyndade hem för att hämta dem utan att sinka Jesper och Göran för mycket.

Väl hemma upptäckte jag att handduken blivit kvar på gymmet, Jesper hade redan gått därifrån så det fick bli en rusning ner dit och hämta den. Normalt hade man kanske inte brytt sig så mycket om en handduk men det här var ett något lyxigare badlakan så jag ville inte lämna det till fredag. Tror ni passerkortet funkar på Nautilus med bara 60 minuter mellan inpasseringarna? Nej... Upp till kassan och tigga till sig ett frikort och sedan ner igen.

Det var en svettig Tobbe som satte sig i bilen något sen. Pissmorgon!

3 kommentarer:

Jesper Löfgren sa...

Den ena bilden höll ingen vidare kvalité va? ;)

Tobbe Arnesson sa...

Handhållen kamera i det ljuset och fotat "genom" en spegel var kanske inte de bästa förutsättningarna? :D

Jesper Löfgren sa...

Nästa gång kan du ju iallafall försöka få mig att se lite stark ut, och inte fokusera så mycket på min haka.