fredag 2 oktober 2009

Magisk morgon


Åh vilken magisk morgon; -3°C, soluppgång och sagolik dimma på sjön. Jag vill ha en kajak - NU! *whimper*

För övrigt har jag nu avslutat min första gymvecka sedan tidigt i mars, fantastiskt skönt att vara igång igen - även om träningsvärken i benen (som vanligt efter ett uppehåll) var fruktansvärd! Kroppen har saknat sina endorfiner. Jag saknar mest mina biceps, jag måste ha förlagt dem någonstans under sommaren. Övriga muskelgrupper har så klart också tappat men ingen katastrof. Detsamma kan tyvärr inte sägas om konditionen men den visste jag var rökt, blev ändå lite förvånad när jag inte klarade 25 minuter löpband i låga 9 km/h utan tre pauser.

Nu blir det styrketräning måndag, onsdag och fredag samt löpband tisdag och torsdag ett par månader till rutinerna sitter och kroppen vaknat igen. Sen blir det femsplit och tung styrketräning alla vardagsmornar, har inte kört femsplit sedan 2002.

Shivaree får sjunga det med en cover:


6 kommentarer:

Mickegillarcyklar sa...

Fantastiskt vackert!
Och på temat träningsuppehåll: jävlar vad fort man tappar. Efter sex veckor utan nämnvärd fysisk aktivitet (inte många aktiviteter funkar med paj axel [i]och[/i] fot) är konditionen kass och vågen visar viktminskning...buuhuuu.

Mankan sa...

Snygg bild! De här första kalla klara höstmorgnarna är speciella...

//Harri sa...

Grym bild! Misstänkte det var magiskt ute när jag klev ut ut porten hemma, fan att man skall vara så morgontrött.. :(

Tobbe Arnesson sa...

Sluta berömma bilden nu, jag blir bara bitter att jag inte orkade stanna och fota där det var verkligt snyggt! Denna tog jag bara från parkeringen på jobbet...

Erik H sa...

Men vilket parkerings-foto sen då! Det var verkligen otroligt vackert. Man vill ju bara dra på sig goretexen och dra ut och frilufta.

Tobbe Arnesson sa...

Ja, istället fick jag dra en PåsTex™ över huvudet och kedja fast mig i kontorsstolen. Vissa dagar borde man verkligen friskskriva sig från jobbet...