onsdag 5 september 2007

Onsdagscykling

Sedan jag utlyste den ständigt återkommande onsdagscyklingen klockan 18:00 vid Hillängskiosken har jag inte kunnat vara med en enda gång. Smått ironiskt kan tyckas, men idag kom jag med i vart fall (efter att bokat om min Stockholmsresa).

Idag kom även bengt och Kari på besök från Borlänge, kul! Då blev vi fyra med Harri. :) Tre timmar var jag ute, Marnästjärn till Hillängen, Biskopsnäset, Håksberg, smal stig mot Ickorrbotten förbi dammen och så till Hammarbacken. Sen var det mörkt, shit.

Harri är även tagit bilderna.

Nedanför Slighögen i Håksberg har några byggt ett veritabelt fort, snacka om de-luxe-koja! Intill kojan låg bl.a. denna madrass som var helt knasig att cykla på, spontangarv indeed!


Körde även över något annat bråte och såg försent att det var elaka spikar i slutet av det, pschsss... Fan.

Eftersom vi blev förvirrade när vi kom ned på grusvägen mellan Ickorrbotten och Håksberg trampade vi åt fel håll, i desperat jakt efter en stig jag trodde mig minnas hittade vi denna bubbla.


Höstpose.


Fler bilder i tråden på happy, precis som vanligt. Fast de hamnar lite galet så du får scrolla ned eller ladda om sidan när den laddat klart.

2 kommentarer:

Mickegillarcyklar sa...

Härligt! Jag ska ut på ordentlig stigtur i em :-)

Johan Andersson sa...

Har inte cyklat stig sen förra helgen då jag, Magnus och Berry missade tåget så vi fick cykla S-tälje - Järna. Min SS har jag inte grenslat på evigheter, ska se om jag kan "jobba hemma" i morgon och hänga på dig!