lördag 16 augusti 2008

Välkomna hem!

Ankis kompisar har klagat på att hon inte lagt ut några bilder på lägenheten, så jag tänkte jag skulle fotodokumentera den. När det ändå var gjort lägger jag väl bilderna på egna bloggen också. :)

Först kommer man till entrédörren i trapphuset, välkomna in!Sen hamnar man i hallen (klicka på bilden för att förstora). Från vänster till höger har vi vardagsrum, jackor, entrédörren, toa (med ljus i fönstret), en liten garderob, köket, kontoret, cyklar och sist vardagsrummet igen.Så här ser hallen ut från bortre änden, där cyklarna hänger. Här är sovrum till höger, vardagsrum till vänster och bakom en garderob/skrubb.Men vi går in i köket istället, dörrar till kontoret och hallen, gott om bänkyta, tvättmaskin, sjöutsikt, svart draperi in till tornrummet, köksbord och sedan dörrarna igen.Tornrummet har vi inte börjat inreda än, just nu är där målarrum för hyllorna till kontoret.Kontoret, som alltså saknar sina hyllor än. Dörr till köket, dator, balkongdörr, Anki i dörröppningen till sovrummet, dörr till hallen och sedan köksdörren igen. Eller ja, dörröppningar i vart fall.Sovrummet då, dörröppning till kontoret, byrå som ska målas om, nyinköpta sängen, fönster med insyn, dörr till cykeländen av hallen och sedan in till vardagsrummet, garderober och tillbaka till kontorsdörren.Sista rummet, vardagsrummet. Börjar med dörren till hallen, bokhylla, andra dörren till hallen, tv, runda hörnet, alla 300-nånting DVD-filmer, läshörnan, en bokhylla till och så dörren till hallen igen.Så nu kanske det visualiserats lite, men ni är välkomna på verkligt besök.

5 kommentarer:

Mickegillarcyklar sa...

Ser ju väldans trevligt ut!

Anonym sa...

Serverar ni frukost?

/oxr

Tobbe Arnesson sa...

Visst, inga problem! Nybakta scones, ägg i någon form, yoghurt och müsli... Fast vi har inget smör annat än smör att baka med smör.

Patrik Skolling Möller sa...

Villa Villekulla ? ;)

Hur får man tag på en dylig kvart ?

-Skogling

Tobbe Arnesson sa...

Enkelt, bara att lägga bevakning på LudvikaHems hyresrätter, nappa på erbjudandet, ha tur att den med mer "köpoäng" tackar nej och sedan flytta in...

Sen ska man väl ha en del tur att den blir ledig när man söker också. Finns inte så många gamla lägenheter i Ludvika, det mesta byggdes på 50-talet men "vårt" hus byggdes 1908. Ludvika fanns knappt före 1900 och dessutom låg centrum i en annan stadsdel än idag...