onsdag 22 oktober 2008

Kamerafylld pendling


Just nu håller jag på med ett kameratest för happymtb.orgs räkning, två stycken VholdR och en VIO POV.1 är under granskning. Dessutom hade jag med min kompaktkamera för att dokumentera alla knasiga vinklar jag använde.

Så under dagens pendling hade jag inte mindre än fyra kameror som användes. Allt pillande med kamerorna ledde till att det tog 90 minuter istället för vanliga 50 att ta mig till jobbet.

Testet börjar lida mot sitt slut, ska bara testa med pannlampa och snabbtesta mjukvarorna först. Ja och skriva själva artiklarna samt redigera exempelfilm då... Så vilken vecka som helst bör det gå att läsa resultatet. :)

Uppdatering 2009-01-07: Nu är filmen från hjälmkameran redigerad och klar. De andra två videokamerorna gav lite för dålig kvalité så de struntade jag i att redigera materialet från.

1 kommentar:

Tobbe Arnesson sa...

Nu har jag kollat videoklippet från hjulmonteringen. Knappa två minuter svår åksjuka, urk! Har aldrig blivit åksjuk av att se på film förut, men vet somliga blir det av hjälmkameraklipp och "First person Shooter"-spel som Doom...