söndag 1 april 2007

Första jobbpendlingen!


Man kan ju tro att söndagar är vilodagar, men inte för oss cyklister. Inte ens när vi bakfylleåkt slalom hela gårdagen. Åh nej, här gäller det att slicka i sig alla chanser till sol och rullning!

Så i med mer luft i Sutran - som fortfarande är bestyckad med dubbdäcken. Vågade inte chansa, den tänkta sträckan har jag tidigare isiga erfarenheter av långt in på våren.

Trampar iväg med full kraft och fart, det är kul att trampa helstel storhjuling faktiskt. Satan vad det svarar när man ställer sig upp och bryter. Kunde inte låta bli att sick-sacka lite med bilarna trots att det går att köra cykelbana. Men från Hammarbacken blev det cykelbanan till jobbet, kom fram på under timmen. Riktigt nöjd med det faktiskt så här tidigt på säsongen och med dubbdäcken på!

Efter tre timmars jobbande (juste vilodag) trampade jag vidare till mor & far där det bjöds på både fika och senare middag. Hann busa en del med Ville och montera ned deras gamla TV-antenn från taket.

Sen bar det av hem igen med alldeles för mycket mat i magen, det straffade sig så jag fick hålla nere farten ett tag. Men kramperna släppte efter någon kilometer så det blev snart full fart igen. Weee!

Inga kommentarer: