söndag 22 april 2007

Underbara slapparhelg!


Efter alldeles för mycket bortkommenhet var det skönt att bara vara hemma och slappa. "Återkomsten" och pizza med Ryddan och Harri på fredagskvällen, grymt bra film. Vaknade tidigt på lördag och var riktigt besviken att jag inte sovit längre, började läsa "On the road" som Göran lånat mig och blev snart trött nog att sova ett par timmar till. Sen läste jag ytterligare en stund, så klockan blev efter 14 innan jag klev upp. Lät sängkläderna åka karusell medan jag åt "lunch" och tittade på Simpsons.

Efter en svängom i Borlänge där största tiden spenderades på Wayne's och Coops byggavdelning blev det hem till spisen och oxfilén som späckades med soltorkad tomat, marinerad vitlök och jalapeño för att sedan helstektekas tillsammans med potatisskivor. Mums. Glömde köpa smör så det blev inget vitlökssmör till och oliverna var slut så salladen haltade lite. Nåja. Maten avnjöts till "Walk the line", fan vad sugen jag är på en gitarr nu!

Söndag blev långslappardagen med stort L. Lämnade inte ens lägenheten, riktigt rekorderligt! Såg bl.a. "Orgazmo", härligt fjantig film. :D

2 kommentarer:

Emil sa...

En sådan helg ser jag fram emot nrä jag kommer hem.

Jesper Löfgren sa...

Köp din jäkla gitarr någon gång da!