onsdag 18 april 2007

Ölnörderi


Okej, jag har druckit rätt många goda öl sedan min öldebut förra året, men ingen har kommit i närheten av Arrogant Bastard Ale. Faktiskt.

Mötte upp Markus på Texas Long Horn där 300 gram död ko fick leta sig ned i min mage under stor njutning. Tillsammans med den blev det några Boston. Sen drog vi vidare till Oliver Twist där Markus bekant Anders dök upp, snart radades det upp det ena goda ölet efter det andra. Anders är en nörd av rang och öl är en av hans stora passioner.

Efter allt för många öl gick vi över till Akkurat så Göran fick säga hejdå till bartendern och jag dricka två öl till, bl.a. den Red Barn jag skrev om tidigare. Den var helt ok.

Men alla öl bleknar mot den arrogante djäveln. Nu återstår att försöka få Systemet att sälja dem till mig, kan bli intressant då de inte ens finns i beställningssortimentet - men jag vill minnas att de måste fixa det så jag slipper smuggla?

Det var rätt segt på kursen idag faktiskt, kanske inte helt bra med de där sista ölen. Något jag iofs. påpekade redan under kvällen men jag skulle prompt testa "en till" tyckte Anders. :)

Skönt att det är över, började gilla Stockholm som stad. Farligt.

1 kommentar:

Micke sa...

Återkom ang hur det går att få tag på den arroganta bastarden!