söndag 22 juli 2007

Verbier, dag 2

Roxys bortflugna cykel var inte det enda som klickade denna resa. Det var vissa småmissar med bokningen till guideforman också, vilken vecka som var den sista i juli gick lätt att feltolka. Vi var alltså inte väntade när vi dök upp, de fick snabbt fixa fram en reservstuga till oss och det tog någon dag innan vi hade varmvatten att duscha i. *brrr*

Detta till trots vaknade PatrikB mer än redo!Och varför skulle man inte vakna redo när utsikter som dessa väntar?Man skulle rentav kunna kalla det ljuset i slutet av en tunnel, men jag låter bli.Pelle Hå tycker iaf. det är fint med stor skog.Tobias/Frost är inte sämre. Här samsades vid ett slag medan vi väntade på de andra som punkterat. En lång väntan skulle det visa sig.Så lång att djurlivet inte brydde sig om oss efter en stund där vi satt.Men till slut var punkan fixad och Roxy bombar friskt på den hyrda Konan. Guiden Lucy kommer bakom och framför tror jag det är Pelle Hå.Ner till liften igen, kanske inte åka med den där boskapskorgen?
Liften tog upp oss i molnen igen, tihi!Lite transport längs med berget innan vi gav oss ned igen.På ett slingrande pärlband av najs.Malina rullar soft förbi med dalen i bakgrund. Inte helt oävet, alls.Lucy bombar fram.mattel gör sig redo för nästa stigsnutt.Slingerisling.Sen rullar de ölsugna hem medan erik h, mattel och PatrikB dumt nog gör en sista tur på berget denna vår första åkdag.Tobias/Frost tycker iaf. det är rätt najs att ta det lugnt med en öl i handen. Men så har han varit en vecka i alperna redan innan vi fjantar kom flygande.TBone gör sitt bästa för att sparka liv i Roxy, men förgäves.Där satt vi och tyckte livet var ganska bra när en helikopter kom flygande och tycktes landa uppe på berget ungefär där de där dirthoppen var som vi sett tidigare på dagen. Liften har slutat gå och det är inte så många som cyklar längre. En kall känsla kryper efter ryggen och oron kommer, det har väl inte hänt något?Tar upp telefonen och ringer Lucy, visar sig att erik h gått över styret och brutit bägge armarna. Aj som fan! Hjälmen hans har gjort sitt, ansiktet tackar honom för den idag.

Inga kommentarer: