söndag 25 januari 2009

Ankis kalas

Anki ska till att fylla år och 23 personer var bjudna på fikakalas. Så igår bakade jag två sorters småkakor, drömtårta (som vi glömde duka fram), symaskinskaka (en form av kanel-/chokladsockerkaka med smet), morotskaka och brownies med hallon. Dessutom bakade jag kanelbullar idag och Ankis föräldrar hade med sig två tårtor.


Fast på grund av magsjuka uteblev båda mina syskon med familjer, Harri hade andra åtaganden och var Jesper & Sophia blev av vet bara de själva. Kort sagt, det fanns fikabröd så det räckte och blev över åt de nio personer som kom!

Anki fick en fint inslagen present av hennes svårföräldrar, hon hävdade att det var ett bord.Undrar hur hon kunde gissa det? Kanske för att vi jagat ett fint pelarbord till tornrummet en längre tid, inslagningen kunde det i vart fall inte ha varit.Ryddan provsitter nya bordet med barstolarna i tornrummet, bordet är ovanligt lågt och barstolarna ovanligt höga. Andra stolar ska till, men kanske måste vi även höja bordet en smula. Det löser sig.


Nu har vi iaf. ett spelbord till tornrummet, återstår bara att Hanna och Harri kommer och avslutar det där Mah Jong-partiet någon dag (och stolar då)!

4 kommentarer:

//Harri sa...

Oj, snacka om att missa kakkalas!

Stiligt bord! Skall genast kontakta Hanna för en ny tid till Mah-jong:ning. Säg till när ni har stolar. :)

Tobbe Arnesson sa...

Det finns massor med fikabröd kvar...

Vi kan ju mahjonga på vanliga köksbordet, eller sitta på soffkuddar runt nya bordet. Det löser sig, men spela klart vill vi!

//Harri sa...

Hanna sa jag skulle be er bestämma dag! =)

Mickegillarcyklar sa...

Oj vad gott det ser ut. Grattis i efterskott Anki!