fredag 2 januari 2009

Nytt år, samma mål


I flera år nu har jag haft samma mål;

  • Cykla sammanlagt 365 timmar
  • Pendla 52 gånger till/från jobbet
  • Lära mig cykla enhjuling
I år lägger jag till att jag ska lära mig spela gitarr, nog för att den är vacker att se på men det vore kul att kunna spela på den också.

Att cykla 365 timmar har jag haft som mål ganska många år nu, utan att lyckas. 2004, 2005 och 2006 var ganska nära. 2007 såg lovande ut, som nybliven singel skulle det finnas massor med tid. Fast det blev ju inte så mycket av det där med att vara singel...

2008 präglades av helgförhållanden, den tid man normalt lägger på cyklingen. Knäet gick i kras, fotleden fick nog av flyttandet och den nya soffan har varit allt för lockande.

Bilden ovan är på de räkneverk jag har till mina cyklar. För att enklare hålla reda på när det är dags att byta kedja, serva dämpare etc. nu när jag har ett gäng cyklar. Dessutom måste jag ju veta om jag klarar mina 365. Räknarna togs i drift i juli och summeras långt från målet, 96 futtiga timmar på sex månader. Så lite har jag inte cyklat på många år, 23 av dem beror dessutom på att bilen gick sönder så jag pendlade till jobbet.

6 timmar på singelspeeden, 14 på 5-Spoten, 23 på Sutran och 53 på Gloryn.

I år blir det nya tag! Nu ska 365:an spräckas!

Gott Nytt År på er!

3 kommentarer:

Emil sa...

Gott Nytt år på er! Lycka till med "löftena"

Jarl sa...

Ja lycka till med 365 å 52, låter ju görbart. Sick seriöst att köra räkneverk, är nog smartare att vänta till saker rasar ihop..

Johan Mölleborn sa...

I år blir året då du fixar målet. Det är samma som med att hoppa framför ett tåg, det gäller bara att bestämma sig.
/J