tisdag 3 juli 2007

Captains Blog - day three


Efter gårdagens rominducerade grillkväll i Visby har vi nu kommit på precis alla rauk-skämt som finns, utom ett.

Keep on raukin'.
Hard rauk-café.
Maten går raukt ner i magen.
Jag borde rauka bort den här skäggstubben.

För att nämna några av dem.

Efter frukost gick vi en promenad i Visby, botaniska trädgården, domkyrkan och bolaget. Köpte ett gäng souvenirer som synes på bilden ovan, nu börjar det hårda jobbet att göra slut på dem innan avmönstringen i Bornholm. Tog i princip alla sorter på Alehyllan som jag inte smakat förut, utom britterna. Borde ha skippat den dyra Ravensborg RØd också, men det var kul med en dansk öl så här på en Bornholmsresa. Bäst av alla var Belgo dubbel, rekommenderas!

Nu var det dags för minigolf!

Frasse, Cilia, Stefan, Jesper, Jocke, Adam & Ulf

En rätt skoj 14-hålsbana men fortfarande ingen väderkvarn. Jesper blev jättearg på minst ett av hålen när det gick dåligt för honom, det tycker jag är kul. :) Dessutom hade jag färre slag än honom på ett av hålen (man får vara glad för det lilla). Totalt sett blev jag bara näst sist, wtf?

Väl tillbaka på båten började det tunga jobbet att dricka upp souvenirerna och känna magen kurra medan Nisse grillade entrecote och champinjoner med gorgonzola i. Svamparna var GRUMT goda!


Med sinnet välsmort av mycket god mat, lagom ölberusning och stor allmän trivsel råkade jag hamna i armarna på en annan kvinna, A. Oförlåtligt, men samtidigt underbart. Snacka om förvirrande känslor.

1 kommentar:

Anonym sa...

ehh... luv this text ))