onsdag 4 mars 2009

Ny design


När jag skapade den här bloggen valde jag den i mitt tycke bästa kompromissen av utseenden med temat Scribe. Jag har dock sedan dag ett stört mig på att menyträden ligger till vänster.

När sen Harri började göra sina inbäddade filmer större tyckte jag det var dags att anpassa temat lite. Så jag har inte bara flyttat träden till högerkanten, jag har gjort själva huvudkolumnen 100 pixlar bredare också. Så nu kan jag ha större filmrutor på det jag bäddar in. :) Nackdelen är dock att textraderna blir lite väl långa, hoppas det ska funka att läsa ändå!

Krävde att jag sparade ned de tre bakgrundsbilderna, förstorade upp dem till 800 pixlar och redigerade koden för temat. Värsta hackern...

Tänk vad man hinner med medan en dator installerar servicepacks...

3 kommentarer:

Unknown sa...

Woah!! Du måste ju varna innan du ändrar! Kännde knappt igen mig när jag surfade in senast! ;)

Själv skulle jag vilja fimpa de tunna ramarna blogspot-mallen jag använder verkar vilja ha runt alla bilder och objekt, gjorde ett halvtappert försök att ändra mallen, har dock inte orkat forska vidare på det...

Jesper Löfgren sa...

Du skulle ju kunna ändra paddingen på vänstersidan lite så kan du ändå bädda in stora filmer men behålla raderna lite kortare... ;)

Tobbe Arnesson sa...

Harri: Sorry! Nästa gång ändrar jag en pixel åt gången.

Jesper: Visst.