onsdag 11 mars 2009

Tur i otur

Efter de traditionella sushi och fikaaktiviteterna gick jag till Hemköp för att handla, väl vid kassan var min jeansficka oroande tom. Min plåtbok var borta! En isande kall känsla spred sig snabbt i hela kroppen, inte nog med att jag har körkort, visakort och jobbets kreditkort i den - jag hade precis tagit ut en niohundring.

Kassörskan parkerade snällt mitt kvitto medan jag ringde till Ryddan som precis hade lämnat fiket, det var där jag sist använde plåtboken. Kanske hade den ramlat ur fickan när jag satt djupt tillbakalutad i soffan? Ryddan gick tillbaka och undersökte soffan, men ingen plåtbok kunde hittas.

Fan också!

Ringde Anki som fick komma ned till Hemköp och betala medan jag skyndsamt gick min väg mellan fiket och Hemköp baklänges utifall jag tappat den där. Då ringde Ryddan upp, han hade hittat plåtboken i soffan på fiket trots allt, men det krävdes djupt soffpenetrerande med båda händerna. Pust! Tack för hjälpen Ryddan!F.ö. passerade bilen 100 mil för andra gången sedan jag reparerade motorn. Det har nästan uteslutande blivit till och från jobbet men i helgen blev det Stockholm tur-retur. 200 problemfria mil alltså, antar man kan lita lika mycket på den som vilken gammal bil som helst nu. :)

9 kommentarer:

Unknown sa...

Fyfasen! Läskigt det där med att tappa plåskan! Gött att det löste sig!

Byxfickor skall vara djuuupa så man slipper sådna där otäcka överraskningar! =)

Grattis till 200 mils jubiléet, bilsemseter i europa nästa? ;)

Tobbe Arnesson sa...

Jag har aldrig tappat plåtboken ur en jeansfick förut, utom när jag tagit av mig jeansen eller liknande. Men jag satt ju lågt, långt tillbakalutat och med fötterna relativt högt så...

Bilsemester får nog vänta tills jag fixat ACn. :D

Jesper Löfgren sa...

Aldrig gjort samma sak, men, du borde öka marginalen på högersidan... Ligger alldeles för nära dina På G-länkar m.m.... Ytterliggare 5-10 pixlar skulle nog inte skada kapten Linuxskägg.

Tobbe Arnesson sa...

Jag vet att det ligger lite väl nära, men jag ser det som ovanligt och slipper därmed förstå hur man gör. :D

Jesper Löfgren sa...

Hörru, Kapten Linuxskägg, nu fixar du det... Ändra "padding:8px 0;" till "padding:8px 10px 8px 0;" i #main. Se så.

Tobbe Arnesson sa...

Mmm, det hade jag förmodligen kunnat klura ut själv - not! :)

Tack för hjälpen, nöjd nu?

Jesper Löfgren sa...

Nee, hade nog hellre sett att paddingen på höger var 20 ;)...

Cykelbloggar sa...

Hej Tobbe,

Är det OK om vi länkar til din sida från cykelbloggar?

Hör av dig via mail så fixar vi det om du tycker det är ok.
Mvh
Admin / Cykelbloggar

Tobbe Arnesson sa...

Ärade Cykelbloggar, det här är tredje gången ni frågar och jag undrar fortfarande vilka ni är och varför. Samma svar som sist, alltså.

Se gärna er egna blogg.