onsdag 10 juni 2009

Gesundafilm

I söndags var jag och Harri i Gesunda. Harri postade lite fler bilder. Jag hade med hjälmkameran men glömde själva fästet till hjälmen. Istället för att försöka få till rätt vinkel utan rätt grejer satte jag kameran på styrstammen.

En av Harris bilder. Notera trädet mellan min röv och sadeln. Tog helt fel spår och stannade för att kliva av men ramlade istället ned i spåret.


Har försökt bryta upp det monotona och skakiga i styrstamsfilmning med lite fler vinklar, men det filmades inte seriöst utan vi bara cyklade så ingen höjdarrulle men kanske ändå ett litet tidsfördriv. Den som dessutom bara vill se min oerhört klantiga vurpa från stillastående kan spola fram till 4:39.


MTB: Gesunda 2009-06-07 from Tobbe Arnesson on Vimeo.
För hard-core Gesundaentusiaster filmade jag de två nya spåren. Dels det helt nybyggda skogsspåret mellan Älgspyan och Skogsmys. Som när Skogsmys kom till har man bara markerat upp ett spår i skogen och låter cyklarna nöta fram en stig. Det är vad som ger Gesunda sin härliga karaktär, in bland träden och smalt. Lite svårt att hitta på sina ställen dock. :)

Filmade även det gamla spåret Under liften, den har fått en ny dragning på slutet så nu var det fler som körde. Kul! Under liften är brant, smalt och ger folk i liften något att titta på.

7 kommentarer:

Sindri (McR) sa...

Airwolf låten var grym.

Varför finns ingen RR på Happy?

Tobbe Arnesson sa...

Jag använde den redan 2006 när jag filmade från lift, försökte hitta något annat den här gången men gick bet.

Filmerna finns på happy men varför inte bilderna gör det vet bara Harri. Troligen la han dem i sin CamelBak som han glömde hemma. ;)

Patrik Skolling Möller sa...

Skön rulle !

Tobbe Arnesson sa...

Skogling: När ska du komma och testa DH?

Catarina sa...

Hej!
Jag har en helt OT-fråga till dig. Jag såg att du ansvarar för inlägget om Spanska DH-sjukan på happys förstasida. När man klickar på bilden får man upp den i ett fint litet flash-fönster. Finns detta att hitta på nätet eller måste du ha flash för att kunna göra ett album av detta slag! Mvh, Catarina

Tobbe Arnesson sa...

Catarina: Jag har ingen aning. :D Det är en automatisk albumfunktion i WordPress och inget som vi gör manuellt. Om det inte är någon insticksmodul som installerats, har inte koll på de delarna.

Om du tittar på den här bloggen så verkar det som man kan göra något sådant via Picasa, skicka ett PM till hagdahl på happy för att veta mer - det är han som driver den bloggen.

Ingrid sa...

Hehe, jag spolade direkt till vurpan, skön närbild på dina snygga Scott-shorts ;)