söndag 9 mars 2008

Pricken 2.0

I september förra året gav min gamla trotjänare upp och for till de sälla jaktmarkerna. North American Flyers, som importerat ramen, kontaktades omgående och Dane hörde av sig till Turner med det tråkiga -men långt ifrån oväntade- beskedet.

Fast förvissad att Turner är en firma som sköter sina åtaganden på garantifronten skruvade jag ihop min gamla HT så länge. Men lågan för att cykla dog ut, det gjorde även responsen från Turner.

Jag var på Dane ett par gånger och han lovade först kontakta Turner igen och stämma av läget men senare lät han helt enkelt bli att svara på mina mail.

Besviken på den dåliga kundservicen från den tidigare så gode Dane kontaktade jag Turner själv via mail men fick inget svar. Lät det gå en vecka sen testade jag via deras webformulär, svaret kom på mindre än 24h, de hade inte sett vare sig Danes eller mitt mail.

Tydligen är Turners SPAM-filter helt vansinnigt hårt ställt för jag kunde inte svara på mailen från Turner annat än via deras webformulär. Men när kontakten väl var upprättad dröjde det inte länge innan en ny framtriangel damp ned i brevinkastet.

Men eftersom min cykellåga var slocknad har jag inte brytt mig så mycket i det, men nu har det börja ta fyr i den avsvalnade glöden igen.

Det kommer bli rätt unikt med röd framtriangel och blå bakdel (fick välja vilken färg på framtriangeln jag ville, så länge jag valde röd eller svart och svart är trist).Trodde inte det skulle lira med det blå och det röda, men de verkar ju kunna matcha rätt bra ändå. Så jag skiter i att blankpolera bakdelen (fast jag ska nog tvätta den i vart fall).Ny mer påkostad head badge i vart fall, fick dessutom med en uppsättning nya bussningar med framtriangeln.


Pricken skall snart återuppstå, borde skicka dämparen på service först dock. Hade jag tänkt till hade jag ju gjort det direkt när ramen gick av i höstas...

3 kommentarer:

Skogling sa...

Snuggt ! Jag så en exakt lika dan hojpa på BT idag. Precis samma lack. Fast det blå delen var blankare. ;p

Ps Finns det någon bra lackeringsfirma i sumpmaseland ? Ds

//Skogling

Johan Mölleborn sa...

Vinrött och blåmetallick är min favoritkombination. Jag tror att Stevie Wonder har samma favorit också faktiskt. =D
Kul att hojen snart lever igen. När solen kikar fram så vaknar cykelsuget.
/Johan

Tobbe Arnesson sa...

Biltema och smöriga singer-songwriters är precis vad jag vill bli jämförd med, därför beställde jag ett rosa styrlager idag (tillsammans med en del andra slitdelar).

Nu är det bäst shiggy ser upp!