söndag 22 februari 2009

98,5, eller?

Nu har ännu en vecka gått och vågen har segat ned till 98,5.Fast 18 minuter senare var det 0,6 kg mindre.


För enkelhetsskull kommer jag rapportera vikterna innan jag gått på toa. Alltså, direkt upp ur sängen och på vågen. Det borde bli mest konsekvent för framtida referens.

98,5 får alltså bli veckans officiella vikt. Det är bara 0,2 kg mindre än förra veckan, men då har jag slöat friskt. Skidor på måndagen och en cykeltur på fredag. Dessutom en fika på Engel på lördag och några glas vin på fredagen.

Det är bra, nu har jag etablerat en slags grundämnesomsättning. Nu gäller det bara att röra sig mer på samma mängd bränsle så kommer vikten att ramla av sig självt! :)

13,5 kg kvar till målvikt!

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Schysst att lämna en 600grammare. Själv tror jag att min målvikt är runt 87kg men jag har ingen våg hemma. Tror dock att jag ska ner en tre, fyra kg.

Tobbe Arnesson sa...

Normalt bryr jag mig inte om vikten hit eller dit, men nu är det vadslagning med Harri om vem som droppar 15 kg först. Just nu leder han ganska stort...

Johan Mölleborn sa...

Bra jobbat. De sista 13 kilona kommer gå som en dans.
/J

//Harri sa...

Fasen tobbe, snart ikapp dig! :)

Tobbe Arnesson sa...

Ja, det här är inte bra!

Rikard sa...

jag brukar mäta före frukost, men efter morgonritualen. Lägsta värdet av lördagens och söndagens mätningar får bli veckans resultat. Änsålänge har det inte rört på sig såvärst, men det har inte gått åt fel håll häller. Nu är all choklad slut så jag hoppas på lite action nu. =)