torsdag 2 april 2009

Knuff? Knuff!

För att travestera på en filmtitel; Åter till Warm Mountain! Det händer massor med snön nu, riktigt skönt! Spåret är ett helt annat spår för var dag man kommer dit. Idag fick det bli ett kortbesök då det vankades sushi till 18:20.Harri kunde inte komma från jobbet förrän sent, men Ryddan följde med istället. Jag tog över Harris roll att ta dåliga bilder. Mobilkameran var inte det snabbaste redskap jag använt, den här bilden skulle tagits typ fem meter tidigare. :)Samma sak med den här bilden, men här gjorde det inte så mycket. En hel del snö kvar i de nedre regionerna, här skyddar skogen från både vind och sol. Nu tar jag av dubbdäcken, det är halkigt på stenarna och den lilla is som är kvar är mjuk. Ryddan körde utan problem med Big Betty.


Harri kom förbi och fotade lite, så kanske dyker det upp bättre bilder på hans blogg senare. Tack för sällskapet till båda två! Uppdatering: Här är Harris bilder.

Måste göra något drastiskt med bromsarna, de har aldrig varit bra på cykeln. Hur hårt jag än tar i går det inte att låsa hjulen. I Åre upplevde jag dem som ABS, man fick nypa i som fan för att de skulle ta ordentligt. Nu är de helt hopplösa. Ska testa göra rent skivorna och sätta på nya belägg (som jag har liggande). Men jag har hört flera ogilla Saint så vi får väl se om det hjälper. Har läst att Shimano haft problem med oljeläckage på en annan serie bromsar, kanske samma på de här?

3 kommentarer:

//Harri sa...

Man kan ju tro det är sommar på första bilden av Ryddan, inte en droppe snö! :)

Kul med uppföljning av snöläget!
Ingen bild på gubben men hunden?

Tobbe Arnesson sa...

Nä, där har all snö försvunnit. Jätteknasigt. :)

Varför vill du se en bild på en gubbe med två pudlar? Jag tog ingen men hade jag vetat du hade sådana fetischer hade jag så klart tagit en. ;P

//Harri sa...

Nä, jag vill inte se någon bild, det har jag aldrig sagt, bara undrade om DU hade tagit en bild! =)